Lokacija

Grič 47, 1000 Ljubljana

E – naslov

info@kmetijaluks.si

Telefon

040 694 120

Ogled po dogovoru

Ponedeljek in torek

(potrebna predhodna najava)

Izpolnite obrazec in pridobite

Neobvezujočo ponudbo:

*V primeru, da bo vaš željeni termin že zaseden, vas o tem obvestimo.
Najem napihljivega gradu za otroke, photo booth, Dj-a uredimo po dogovoru.
Soglasje *

“LUKŠ”

Odgovarjamo na

Pogosto zastavljena vprašanja

  1. Po potrditvi vašega željenega termina z naše strani, se rezervacija potrdi s plačilom kavcije (50 € ali 70 €).  *V kolikor prostor počistite sami in ga vrnete v stanju, kot ste ga prevzeli, vam znesek plačane kavcije vrnemo v celoti po zaključenem dogodku.
  2. Plačilo najema prostora se poravna ob prihodu na dan vašega dogodka. – ” Plačila sprejemamo preko nakazila na TRR in na sami lokaciji, kjer je možnost plačila z gotovino “

Prostor vam je na dan rezervacije vašega termina na voljo od 10. ure dalje in vse do naslednjega jutra do 8. ure naslednji dan. Imamo le eno pravilo, ki pravi, da v  zunanjem piknik prostoru uporaba ozvočenja po 22. uri ni dovoljena. V Hiši Lukš pa je glasba dovoljena tudi čez noč :)

Za pozne nočne prireditve ali goste iz oddaljenih krajev nudimo ležišča za 7 oseb po predhodnem dogovoru in doplačilu. Na voljo je skupni “hostel” prostor, rezerviran izključno za vaše goste in ni odprt za zunanje obiskovalce. Cena nočitve znaša 15 €/osebo.

Naše čiščenje prostora po vsakem dogodku poteka med 8. in 10. uro dopoldan.  Prostor mora biti tako pospravljen in v stanju kot ste ga dobili najkasneje do 8. ure zjutraj, za kar vam vrnemo kavcijo.

Dvorana v notranjem prostoru je ogrevana in prezračevana. Tako je namenjena dogodkom v vseh vremenskih obdobjih.

Hrano in pijačo lahko imate v lastni režiji ali pa vam catering organizirmo pri nas. Na voljo imamo več menijev in možnosti cateringa, tako da se izbira hrane prilagodi glede na želje in vrsto dogodka. Za catering menije nas prosimo kontaktiraje ali oddajte povpraševanje saj sodelujemo tudi z zunanjimi partnerji.

Kot dodatni najem in za doplačilo nudimo veliko dodatne gostinske opreme in si tako celoten dogodek lahko organizirate tudi sami. Na voljo tudi opremljena notranja kuhinja s plinskim žarom, štedilnikom in pečicami, katere lahko uporabite. Kaj vse je še na voljo si lahko ogledate v posameznem ceniku pod zavihek “cenik“.

Pred rezervacijo in izvedbo nakazila nas prosimo kontaktirajte ali nam pišite na info@kmetijaluks.si, da vam potrdimo vaš željeni termin!

Podatki za plačilo:

Prejemnik:  Boris Dobnikar, Dop. dejavnost

Naslov: Grič 47, 1000 Ljubljana

Namen plačila: » Navedite datum izbranega termina «

Banka: NLB d.d.

IBAN: SI56 0201 8342 4919 127

Swift: LJBASI2X